El CBI femení, a punt de donar la sorpresa contra el Boet-Mataró (42-45)

El Club Bàsquet Igualada femení va perdre a les Comes contra el Boet-Mataró per 3 punts de diferència (42-45).

El conjunt igualadí va fer un gran partit contra un dels millors equips de la categoria. El Mataró va demostrar el perquè es troba a la part alta de la calcificació de Copa Catalunya. De tota manera, les jugadores igualadines es van mostrar molt concentrades tota l’estona. Al descans, l’equip de la capital de l’Anoia perdia per 9 punts de diferència però al tercer quart tot va canviar. A la segona part, les igualadines van fer un parcial de 13 a 0 que els va servir per donar la volta la marcador. Tot i així, el Boet-Mataró es va tornar a posar per davant i l’Igualada va acabar perdent per 42 a 45.

El pròxim partit de l’equip igualadí serà a la pista del Club Bàsquet Roser. L’enfrontament es jugarà diumenge i començarà a les 12.15h.