El CF Igualada acaba la pretemporada amb un empat contra L’Hospitalet de Segona B

El Club Futbol Igualada empata contra l’Hospitalet a 1 gol en l’últim partit de la pretemporada.

Els blaus van fer una bona primera part davant d’un equip de Segona Divisió B i van arribar diverses vegades a la porteria rival. Quan faltaven 10 minuts per a la mitja part, Sergio Álvarez va marcar l’1 a 0 amb una gran rematada de cap a la sortida d’un córner. A la represa, els blaus sortir molt verticals, però als 10 minuts l’Hospitalet va aconseguir el gol de l’empat. A partir d’aquí, els dos equips van buscar la manera per tornar a batre la porteria contrària, però el resultat es va mantenir amb l’empat a 1 final.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada començarà el campionat de lliga de Tercera Divisió al camp de la Muntanyesa.