El CF Igualada aconsegueix la primera victòria de la temporada contra una gran Rapitenca

El Club Futbol Igualada va guanyar la Rapitenca per 2 a 1 i ha pujat fins a l’11è lloc a la classificació de Primera Catalana. Els igualadins es van posar per davant gràcies a un gol d’Aleix a l’inici de la segona part. A partir d’aquí, els blaus van disposar de nombroses ocasions per ampliar el marcador, però el porter visitant ho va evitar. Quan faltaven 20 minuts per acabar el partit la Rapitenca va aconseguir l’empat a 1. Els jugadors de l’Igualada no es van posar nerviosos i van continuar assetjant la porteria contrària. Als últims minuts Eric González va aconseguir 2 a 1. Eric González va celebrar efusivament el gol de la victòria davant la graderia. L’àrbitre li va ensenyar la segona targeta groga en interpretar que havia fet alterar el públic. Durant el temps afegit els dos equips es van plantar a les àrees rivals però el marcador es va mantenir amb el 2 a 1 final. Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada visitarà el camp del Sant Ildefons.