El CF Igualada aconsegueix una brillant victòria al camp del Suburenc (0-1)

El Club Futbol Igualada va guanyar al camp del Suburenc per 0 a 1 i comença a allunyar-se de la zona de descens. Els jugadors igualadins van fer un gran partit i van dominar durant molta l’estona i la defensa aconseguia desbaratar les poques ocasions del rival. El gol el va aconseguir Martí Just quan es complia el minut 10 de la primera part. A partir d’aquí, els blaus van començar a fer-se amb el control de la pilota i Eric González va enviar una pilota al pal en el llançament d’una falta. A la represa, es va mantenir la mateixa tònica i l’Igualada va aconseguir perforar la porteria contrària, però l’àrbitre va anular el gol. Al final, l’equip de la capital de l’Anoia va acabar guanyant el Suburenc per 0 a 1, un marcador que el deixa fora de la zona de descens i a pocs punts de la zona mitjana de Primera Catalana. El pròxim partit del Club Futbol Igualada serà el 8 de gener a les Comes contra el Vista Alegre.