El CF Igualada femení aconsegueix una victòria sofrida a Pallejà i ja és al capdamunt de la classificació de Primera Nacional

El Club Futbol Igualada femení s’imposa al camp del Pallejà per 1 a 2 i ja porta dues victòries en dues jornades disputades.

Les igualadines van fer un bon partit i van estar molt concentrades durant tota l’estona. Als 29 minuts de la primera part, Marina Salanova va aconseguir el 0 a 1 el que donava tranquil·litat a l’equip. Al cap de 10 minuts, Júlia Tomàs va fer el 0 a 2, un resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, el conjunt del Baix Llobregat va estirar les línies i va aconseguir marcar el 2 a 1. Al tram final, les blaves van patir molt  però al final van poder sumar la victòria. Un triomf que deixa les igualadines al capdamunt de la classificació de Primera Nacional, amb 6 punts de 6 possibles.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Saragossa.