El CF Igualada assoleix la primera victòria de la temporada amb una golejada a Cambrils (0-4)

El Club Futbol Igualada va golejar al camp del Cambrils per 0 a 4, en la que suposa la primera victòria de la temporada.

Els blaus van sortir molt forts i amb molta verticalitat. A la mitja part ja guanyaven per 2 a 0 gràcies a dues dianes de Gerard Llobet i Marti Just. El conjunt igualadí se sentia molt còmode al terreny de joc i a la represa van mantenir la mateixa línia. Als 14 minuts de la segona meitat Franco Nantez va aconseguir el 0 a 3 que deixava pràcticament sentenciat l’enfrontament. Quan encara faltava un quart d’hora per acabar, Fran Arévalo va rubricar el bon joc amb un altre gol que significava el 0 a 4, un marcador que ja no es mouria més.

Aquest dissabte el Club Futbol Igualada rebrà a les Comes la visita del Balaguer.