El CF Igualada masculí assoleix una victòria vital contra el Turó Peira (4-1)

El Club Futbol Igualada masculí derrota el Turó de la Peira per 4 a 1 en un gran partit.

Els blaus van començar marcant amb un gol matiner de Tommy Bejarano als 7 minuts. Tot i així, els conjunt barceloní va fer l’empat a 1 als 35 minuts. Era un altre cop dur per al conjunt de la capital de l’Anoia. Ara bé, a l’últim minut de la primera part, un altre cop Tommy Bejarano va aconseguir el 2 a 1. A la represa, els blaus van disposar de nombroses ocasions per marcar, però les van fallar. Amb tot, minut 68 Franc Samaniego va aprofitar una passada de Tommy Bejarano per fer el 3 a 1. Els igualadins no es van conformar i Arnau Cuadras va aconseguir el 4 a 1 definitiu.

Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans a Primera Catalana. El proper partit del Club Futbol Igualada masculí serà el diumenge vinent a les Comes contra l’Alpicat.

Denúncia d’insults sexistes

El Club Futbol Igualada ha emès un comunicat on denuncia que un membre del cos tècnic del Turó de la Peira ha increpat a la delegada del primer equip amb insults sexistes.

Des del club igualadí exigeixen tot el respecte que es mereixen les persones i confien que fets com aquest no es tornin a repetir. Al comunicat s’especifica que “El futbol ha de ser esport i ser a l’altura del que la societat ha de ser. El CFI i el Turó de la Peira han jugat un partit, sempre mantenint bona relació entre clubs”

Segons que s’explica al comunicat, “avui ha succeït un fet intolerable: una persona del cos tècnic visitant ha increpat a la nostra delegada amb insults sexistes, i fora de tot el respecte que es mereixen les persones. Esperem que fets com aquest no es tornin a repetir. Cap excusa per aquests fets; tolerància zero amb les actituds masclistes en el futbol i a la nostra societat”.