El CF Igualada cau a Balaguer (2-1) i segueix amb la crisi de resultats

El Club Futbol Igualada va perdre al camp del Balaguer per 2 a 1 i ha baixat fins a la 9a posició a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus continuen amb la mala ratxa de resultats i ja sumen 7 jornades consecutives sense conèixer la victòria. En el partit d’ahir, el conjunt igualadí no va jugar malament i va continuar amb la seva filosofia de joc habitual amb la intenció de generar ocasions a partir del joc posicional. De tota manera, el Balaguer es va avançar quan faltaven menys de 10 minuts per arribar al descans. A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va deixar que l’equip de la Noguera portés la iniciativa i gràcies a això va aconseguir l’empat a 1 amb un gol en pròpia porta. Semblava que els igualadins podrien acabar enduent-se la victòria, però qui es va emportar la millor part va ser el Balaguer que va aconseguir el 2 a 1 quan faltava un quart d’hora per arribar al final. Els blaus van buscar el gol de l’empat, però no el van aconseguir i van acabar perdent un nou partit de lliga.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada jugarà al camp del Martinenc, el segon classificat de Primera Catalana. D’altra banda, aquesta tarda els components dels equips base del Club Futbol Igualada rebran la visita de l’exjugador del Barça i de la selecció espanyola, Lobo Carrasco.