El CF Igualada femení cau a casa contra el Cornellà, tot i fer mèrits per sumar els tres punts

El Club Futbol Igualada femení perd a casa contra el Cornellà per 0 a 2 i se li complica l’ascens de categoria.

Les blaves van encaixar el 0 a 1 quan només havien passat 9 minuts de la primera part. Malgrat que jugaven contra el líder invicte, el conjunt igualadí va disposar de nombroses ocasions per empatar, tot i que les jugadores no acabaven d’estar encertades davant de porteria. A la represa, l’equip va continuar a l’atac, però quan faltaven 8 minuts per acabar, un gol en pròpia porta de les igualadines va suposar el 0 a 2 i una nova derrota per a l’equip de la capital de l’Anoia. En aquests moments, les igualadines ocupen la 5a posició a la classificació de la fase d’ascens.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp del Palautordera.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb l’entrenador de l’Igualada, Víctor Torrijos