El CF Igualada cau a casa contra un Castelldefels molt efectitu

El Club Futbol Igualada perd a les Comes per 0 a 3 i segueix cuer a la classificació de Tercera Divisió.

L’enfrontament va començar sense un dominador clar i amb poques ocasions de perill. Tot i així, als 25 minuts el conjunt del Baix Llobregat va aconseguir el 0 a 1 amb un fort llançament des de fora l’àrea que va entrar per l’escaire. Va ser un gerro d’aigua freda per als igualadins, que van veure com el resultat en contra per la mínima es mantenia fins al descans. A la segona part, el partit encara es va complicar més quan, als 5 minuts, el Castelldefels va marcar el 0 a 2 a la sortida d’un córner. Els igualadins intentaven arribar a la porteria contrària, però els defenses evitaven que ho poguessin fer amb garanties. Quan faltava un minut per acabar el Castelldefels va marcar el 0 a 3 resultat que seria definitiu.

Aquest cap de setmana l’Igualada descansarà perquè havia d’enfrontar-se al Reus Deportiu, que va ser exclòs de la Lliga. El pròxim partit dels blaus serà d’aquí a dos dissabtes a les Comes contra la Pobla de Mafumet.