El CF Igualada cau al camp del Manlleu (2-0) en un nou amistós, tot i fer una gran segona part

El Club Futbol Igualada va perdre ahir al camp del Manlleu per 2 a 0 en el quart partit de pretemporada.

Els blaus es van trobar amb un gol en contra als 7 minuts, un fet que els va obligar a anar a remolc durant tot el partit. A més, al cap de poc el Manlleu va aconseguir el 2 a 0 en transformar un penal. A la represa, l’Igualada va portar el pes del partit, es va atansar a l’àrea contrària i va posar en perill la porteria del Manlleu. En els segons 45 minuts, els igualadins van disposar de força ocasions per marcar, entre elles un penal fallat i dos xuts al pal. Al final, derrota de l’Igualada per 2 a 0, tot i que el joc cada vegada està sent millor.

El pròxim partit amistós del Club Futbol Igualada serà aquest diumenge al camp del Guissona.