El CF Igualada cau al camp d’una Muntanyesa intractable

El Club Futbol Igualada va perdre al camp de la Muntanyesa per 2 a 0 i ara és 6è a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus no van fer un mal partit però es van veure condicionats per un gol matiner dels barcelonins als 7 minuts de la primera part. A més la Muntanyesa, que ja porta 14 partits consecutius sense perdre, no deixava respirar els jugadors de l’Igualada. És per això que el d’ahir va ser un partit incòmode per al conjunt de la capital de l’Anoia. Malgrat tot,l’equip s’aprovava a l’àrea contrària en diverses ocasions. A la represa, els igualadins van disposar d’un penal que hauria significat l’empat, però el porter barceloní el va aturar. Quan faltaven 10 minuts per acabar, la Muntanyesa va aconseguir el 2 a 0, un marcador que ja no es mouria més.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada tornarà a jugar fora de casa, serà al camp del Manresa.