El CF Igualada cau davant la Pobla de Mafumet en el segon partit de pretemporada

Els blaus vab caure per 0 a 2 davant un rival de Tercera Divisió que la setmana vinent començarà el campionat de lliga i per tant està molt més rodat. Els igualadins, per la seva part, no començaran fins al 2 d’octubre. El conjunt igualadí no va fer un bon partit, tot i que va aguantar bé en defensa durant tota la primera part. Al descans, el marcador es mantenia en empat a zero, malgrat que a l’equip de la capital de l’Anoia li costava arribar a la porteria contrària amb claredat. A la represa, els jugadors tarragonins van sortir més verticals i al quart d’hora de la segona part van marcar dos gols molt seguits que van deixar el resultat amb el 0 a 2 definitiu.

Demà a les 8 del vespre, el Club Futbol Igualada masculí jugarà a les Comes contra el Can Rull. Diumenge, disputaran un nou amistós al camp del Bescanó.

Aquí podeu escoltar l’entrevista postpartit amb l’entrenador de l’Igualada, Carlos López