El CF Igualada cau per la mínima contra el Granollers, tot i disposar de nombroses ocasions per marcar

El Club Futbol Igualada perd contra el Granollers per 0 a 1, tot i que va disposar de nombroses ocasions per marcar.

Els blaus van fer un bon inici de partit, després de plantar-se en divderses ocasions davant la porteria rival. Malgrat tot, el Granollers va marcar el 0 a 1 al tram final de la primera part amb un xut lluny. Aquest gol no va descentrar els igualadins, que van seguir buscant la porteria contrària. Malgrat tot, el 0 a 1 es va mantenir fins al descans. A la represa, el conjunt de la capital de l’Anoia va tornar a plantar-se davant la porteria rival, però sense èxit. Als últims minuts, els igualadins van disposar de dues ocasions molt clares, però el gol no va arribar i l’Igualada va acabar perdent per 0 a 1.

Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans a Tercera Divisió. El pròxim partit del Club Futbol Igualada serà d’aquí a dos diumenges al camp del Vilassar de Mar.