RÀDIO Igualada Capital(repetició)

El CF Igualada continua sense puntuar en perdre al camp del Reddis (4-1)

El Club Futbol Igualada va perdre al camp del Reddis per 4 gols a 1 en un partit que es va decidir a la segona part. El conjunt igualadí va començar molt ordenat i amb molts atacs que intuïen que els gols podrien arribar aviat. Fran Arévalo va avançar l’Igualada als 7 minuts de la primera meitat. Amb el marcador favorable, l’Igualada va continuar disposant de diverses ocasions de gol que no van acabar en gol. Això ho va aprofitar l’equip reusenc per empatar a 1, pocs minuts després. A la represa, el Reddis va aconseguir el 2 a 1 de de seguida però l’Igualada va continuar assetjant la porteria contrària. Quan faltaven 20 minuts per acabar, l’àrbitre va xiular un penal dubtós per unes mans de David Baraldés que va significar el 3 a 1. Pocs minuts després va arribar el 4 a 1. Diumenge vinent el Club Futbol Igualada rebrà la visita del Morell.