icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El CF Igualada continuarà una temporada més a Tercera Divisió

El Club Futbol Igualada seguirà la temporada vinent a Tercera Divisió. La decisió l’ha anunciat el president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, a través d’un comunicat.

Tot plegat farà que no baixi cap equip de Segona Divisió B ni de Tercera. Cal tenir present que quan es va aturar la competició, encara faltaven per disputar 11 jornades de lliga i per tant l’Igualada estava lluitant per sortir de la zona de descens. Pel que fa al futur de la plantilla, des del club blau ja van explicar a aquesta emissora que estan mirant de fer un equip competitiu de cara a la temporada vinent. Aquesta campanya, l’equip va dur a terme una mala primera volta, però es va refer a la segona i es trobava en condicions de sortir de la zona de descens. De fet, en l’últim partit que es va disputar abans de l’aturada, l’Igualada es va imposar al San Cristóbal per 1 a 0.

Qui sí que hauran de jugar un playoff per pujar de categoria són els equips que es troben en les 4 primeres posicions un cop es va aturar la competició i que disputaran les eliminatòries en una sola seu i a partit únic. Al grup 5è de Tercera, es jugaran dues semifinals, L’Hospitalet – Europa i Sant Andreu – Terrassa. Els guanyadors de cada eliminatòria jugaran la final per saber qui puja a Segona B. No obstant, si Sanitat no autoritza que es puguin disputar partits, pujarien de categoria els primers classificats de cada grup.

 

Gran temporada del CFI femení i els equips de la base

Per la seva part, el primer equip femení del Club Futbol Igualada també es mantindrà a Primera Divisió Nacional, tot i que d’haver-se acabat la competició tampoc no hagués patit més del compte. Quan es va aturar la lliga, les blaves ocupaven la 7a posició a la taula, a falta de 7 partits per acabar la lliga. L’equip que dirigeix Marta Cubí va tenir uns moments complicats al tram final de la primera volta del campionat, però en els darrers enfrontaments es va refer, i pràcticament ja tenien garantida la salvació.

Un altre dels aspectes importants per al Club Futbol Igualada, és el referent als equips de la base. Ara cal saber com actuarà la Federació Catalana de Futbol (FCF) que ara fa 3 setmanes va donar per acabades totes les competicions. En aquests moments, hi ha 5 dels equips inferiors de l’Igualada que es trobaven en posició de pujar de categoria quan es fa formalitzar l’aturada de la competició: un juvenil femení, dos alevins masculins, un benjamí masculí i un infantil masculí, que pot pujar per primer cop a Divisió d’Honor.

Aquí podeu llegir el comunicat oficial

tornar_radioIgualada