El CF Igualada empata a Cerdanyola gràcies a un gol de penal als últims segons del partit

El Club Futbol Igualada empata a 1 al camp del Cerdanyola gràcies a un gol de penal en temps afegit.

Els blaus van sortir molt verticals cap a l’àrea contraria i amb un joc molt directe. Era el debut de Marc Cabestany a la banqueta igualadina. Fruit d’això, a la primera part van disposar de diferents ocasions per marcar, malgrat que el porter del Cerdanyola ho evitava. El conjunt vallesà, per la seva part, també va tenir les seves oportunitats de perill, encara que el resultat és va mantenir amb empat a zero a la mitja part. A la represa, els blaus van tornar a portar la iniciativa i es van plantar a l’àrea rival amb facilitat. La jugada més clara va ser un xut llunyà d’Oscar Garcia que es va estavellar al pal. Ara bé, quan faltaven 10 minuts per acabar, el Cerdanyola va poder marcar l’1 a 0, un gol que tirava per terra els grans esforços dels igualadins. Malgrat tot, l’equip va seguir lluitant i al minut 94 l’àrbitre va assenyalar un penal a favor de l’Igualada per unes mans dintre l’àrea. La pena màxima la va xutar Òscar Garcia, que va enganyar el porter i va establir l’1 a 1 definitiu. Amb aquest resultat l’Igualada es manté en l’última posició a la classificació de Tercera Divisió.

Aquest dissabte, el Club Futbol Igualada rebrà a les Comes la visita del Sants en l’últim partit de la primera volta.