El CF Igualada empata al camp del líder, el Morell (1-1), en un dels millors partits de la temporada

El Club Futbol Igualada va empatar a 1 gol al camp del líder, el Morell, després de fer un gran partit. El conjunt tarragoní es va avançar als primers minuts en un llançament de falta que va entrar per l’escaire. Els homes de Martí Alavedra no es van rendir i al cap de 10 minuts Robert Palau va aconseguir el gol de l’empat. A la represa, l’Igualada va tenir diverses ocasions que no van entrar i es van haver de conformar amb l’empat. Aquest cap de setmana hi haurà jornada de descans a les categories territorials. El proper partit del Club Futbol Igualada serà d’aquí a dues setmanes contra el Joventut 25 de setembre