El CF Igualada empata al camp del Sant Maure en un nou amistós de pretemporada

El Club Futbol Igualada masculí empata a 1 al camp del Sant Maure en un nou partit de pretemporada.

El dia anterior, els blaus havien disputat un altre partit al camp del Castellar del Vallès que va acabar amb un resultat d’1 a 3 a favor de l’Igualada. Contra el Sant Maure i malgrat que es tractava d’un amistós, l’enfrontament va ser molt emocionant durant tota l’estona. Els blaus van començar marcant, gràcies a un gol de Pedro Calvo als 12 minuts. Tot i així, el conjunt montbuienc no es va donar per vençut i va arribar diverses vegades a la porteria igualadina. A la represa, va arribar el gol del Sant Maure aconseguit per Alex Rivero als 11 minuts de la segona meitat i que significava l’empat a 1 definitiu.

Aquest cap de setmana, el Club Futbol Igualada masculí participarà al Torneig del Centenari de la Unió Esportiva Vic.