El CF Igualada empata al camp del Sants (2-2) i ja suma sis partits seguits sense perdre

El Club Futbol Igualada va empatar a 2 al camp del Sants i ja porta 6 partits consecutius sense perdre. Eloi Jiménez va aconseguir el 0 a 1 per a l’Igualada als 20 minuts de partit. Aquest gol semblava que podia significar el camí cap a la victòria, tenint present que estaven arribant constantment a la porteria contrària. Tot i així, quan faltava poc per al descans, el Sants va donar la volta al marcador, amb el que suposava el 2 a 1 en contra. A més, l’Igualada es va quedar amb 10 jugadors per l’expulsió de Juan Cano. A la represa, l’Igualada va continuar treballant de valent i quan faltaven 5 minuts per acabar Eric González va marcar el 2 a 2 en transformar un penal. Als últims minuts, els dos equips van disposar d’ocasions per desempatar, però el marcador es va quedar amb el 2 a 2 final. Aquest dimecres el Club Futbol Igualada jugarà el partit que es va ajornar l’1 d’octubre al camp del Sant Ildefons. L’enfrontament començarà a les 5 de la tarda.