El CF Igualada empata amb el Manresa (3-3) en un partit amb nombroses ocasions de perill

El Club Futbol Igualada va empatar a 3 contra el Manresa en enfrontament amb nombroses ocasions de perill.

Els blaus van haver de remuntar un 0 a 2 advers que s’havia produït als 16 minuts de partit. Martí Just va escurçar distàncies quan era a punt d’arribar el descans i ja a la segona part, Martí Lliró va aconseguir l’empat a 2. Tot i així, el Manresa va marcar el 2 a 3 quan només faltava un quart d’hora per acabar. De tota manera, l’Igualada estava fent un bon partit i no volia marxar sense sumar almenys un punt. Així va ser que al cap de pocs minuts Omar Sabouni va establir el 3 a 3 amb una forta canonada, un resultat que ja no es mouria més.

Diumenge el Club Futbol Igualada visitarà el camp del Júpiter.