El CF Igualada empata amb el Sant Ildefons en un dels finals més increïbles

El Club Futbol Igualada va empatar a 3 contra el Sant Ildefons, en un partit on gairebé tots els gos van arribar al tram final.

Els blaus van dominar durant tota la primera part, malgrat que no acabaven de materialitzar les ocasions. Quan faltaven 10 minuts per arribar al descans, Franco Nantez va aconseguir l’1 a 0. Era un gol que feia justícia al que s’estava veient al terreny de joc. A la represa, l’equip de Cornellà va sortir a l’atac i va posar en perill la porteria igualadina. Quan faltava menys d’un quart d’hora per acabar el partit, el Sant Ildefons va donar la volta al marcador i el va deixar amb un resultat d’1 a 2. Malgrat tot, els blaus no es van rendir i en els últims 5 minuts, Gerard Llobet i Pedro Calvo van aconseguir dos gols més que significaven el 3 a 2. Semblava que la remuntada serviria per endur-se els tres punts, però ja en temps afegit el Sant Ildefons va establir el 3 a 3 definitiu que tirava per terra el bon treball dels igualadins. Malgrat aquest nou empat, l’Igualada continua 5è a la classificació de Primera Catalana.

El proper partit del Club Futbol Igualada serà el 13 de gener al camp de la Muntanyesa.