El CF Igualada empata amb el Viladecans en rebre dos gols als últims minuts

El Club Futbol Igualada va empatar 2 a 2 contra el Viladecans en un partit que es va complicar al tram final.

Amb aquest resultat l’Igualada continua 5è a la classificació de Primera Catalana. Els blaus es van avançar als 11 minuts de la primera part amb un gol de Carlos Simón després d’una gran jugada col·lectiva. Les defenses dels dos equips van estar molt ben posicionats i al descans el resultat es mantenia amb l’1 a 0 a favor dels igualadins. A la represa,  el Viladecans va estirar les línies, el que propiciava que els igualadins poguessin jugar a la contra. Quan faltaven 12 minuts per acabar Martí Just va aconseguir el 2 a 0 que deixava el partit molt ben encaminat. De tota manera, al tram final els jugadors del Viladecans es van bolcar a l’atac i van marcar dos gols que significaven l’empat a 2 definitiu.

Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans al campionat de Primera Catalana. El pròxim partit del Club Futbol Igualada serà el pròxim 16 de desembre al camp del Vilanova Geltrú.