El CF Igualada empata davant el Vista Alegre (2-2) tot i dominar durant molts minuts

El Club Futbol Igualada va empatar a 2 contra el Vista Alegre en un partit que va dominar clarament durant molts minuts. El conjunt igualadí es va avançar amb un clar 2 a 0 amb el que semblava podria aconseguir una victòria plàcida. De tota manera, el Vista Alegre va reaccionar als darrers minuts de la primera meitat i va aconseguir l’empat a 2. A la represa, els blaus van dur el pes del partit, però ja no es van marcar més gols i el resultat es va quedar amb el mateix empat a 2.

D’altra banda, el Club Futbol Igualada s’ha quedat amb 3 punts menys dels que tenia arran que el Jesús i Maria s’ha retirat de la competició. El conjunt igualadí havia guanyat el conjunt tarragoní per 0 a 2, però tots els resultats que s’han produït contra aquest equip s’han eliminat.