El CF Igualada enceta la temporada amb una gran victòria al camp de la Muntanyesa

El Club Futbol Igualada s’imposa al camp de la Muntanyesa per 0 a 2, en el debut a la nova temporada de Tercera Divisió.

Els blaus van fer un bon partit, tot i que al descans el resultat era d’empat a zero. L’enfrontament va començar amb un joc molt directe i amb els dos equips que es plantaven constantment a la porteria contrària. Als 29 minuts, Sergio Álvarez va fer un gran xut, però la pilota es va estavellar al travesser. A la represa tot va canviar. Els jugadors igualadins van anar per feina i al minut 26 Sergi Casals va batre la porteria contrària amb el que suposar el 0 a 1. Tot i el resultat a favor, l’equip de la capital de l’Anoia no es va replegar i als Sergio Álvarez va fer el 0 a 2, un resultat que deixava el partit molt ben encaminat. A partir d’aquí els blaus van seguir buscant la porteria rival, però el marcador va finalitzar amb el 0 a 2 a favor de l’Igualada que el deixa com un dels líders del grup 5-A de Tercera Divisió.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada rebrà a les Comes la visita del Manresa. D’altra banda, en aquesta primera jornada no es va poder disputar el partit Pobla de Mafumet – San Cristóbal, perquè l’equip terrassenc va presentar un positiu de Covid-19.