El CF Igualada es deixa escapar la victòria als últims instants contra el Viladecans (3-3)

El Club Futbol Igualada va empatar a 3 contra el Viladecans en un final de partit emocionant. El conjunt igualadí va arribar al descans amb un marcador a favor de 2 a 0. A la represa, l’equip del Baix Llobregat va pujar les línies i va empatar a 2. Tot i així, Jonny Fernández va aconseguir el 3 a 2 al minut 90, el que semblava que serviria per endur-se la victòria. Tot i així, en temps afegit el Viladecans va aconseguir l’empat a 3 definitiu. De tota manera, en l’última jugada del partit, el conjunt visitant va tenir una ocasió clara per acabar marcant un nou gol, però la defensa i els pals ho van evitar. Diumenge vinent, el Club Futbol Igualada visitarà el camp del Vista Alegre.