El CF Igualada fa un bon partit a Viladecans, però torna a marxar sense punts (2-0)

El Club Futbol Igualada va perdre al camp del Viladecans per 2 a 0 en un enfrontament en què va disposar de múltiples ocasions per marcar. Els jugadors igualadins van fer un bon partit i van dominar durant força estona, però no van tenir la sort de cara. El partit ja es va posar malament als dos minuts de la primera part quan el Viladecans va aconseguir l’1 a 0 amb un xut des de fora de l’àrea. Els homes de Ton Mayor no es van donar per vençuts i van començar a assetjar l’àrea rival. A la segona part la tònica va continuar igual, però quan faltaven 20 minuts per acabar el Viladecans va fer el 2 a 0 que trencava les esperances igualadines. Diumenge el Club Futbol Igualada rebrà a les Comes la visita del Vila-seca.