El CF Igualada femení acaba amb un sabor agredolç després d’empatar al camp del Balears

El Club Futbol Igualada femení empata a 2 al camp del Balears després de fer una gran primera part.

Les blaves van començar molt bé i Marina Salanova va aconseguir el 0 a 1 als 19 minuts. Era un bon moment per al conjunt de la capital de l’Anoia que arribava amb facilitat a la porteria rival. Quan faltaven 4 minuts per arribar al descans, Laura Blanco va marcar el 0 a 2 que deixava l’enfrontament molt ben encaminat. A la represa, el Balears va estirar les línies i als 17 minuts va aconseguir l’1 a 2. El conjunt igualadí intentava contrarestar les accions ofensives de les mallorquines, però va veure com l’àrbitre expulsava la jugadora de l’Igualada Núria Miquel. Quan faltaven 7 minuts per acabar, el Balears va marcar el gol de l’empat que deixava un sabor agredolç a l’equip igualadí. Tot i així, les blaves van saber administrar els darrers minuts i van mantenir un punt que pot ser molt important per encarar el tram final de temporada.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp del Sant Pere Pescador.