El CF Igualada femení acaba la temporada amb una golejada contra l’AEM (4-1)

El Club Futbol Igualada femení ha acabat la temporada amb una victòria brillant contra l’AEM de Lleida per 4 a 1.

Les blaves es van imposar a un equip que ha finalitzat en 4a posició. Va ser un gran partit de les jugadores igualadines que la mitja part ja dominaven per 2 a 0. Anna Bernadí, als 8 minuts, i Laura Marcet, al 39, van deixar molt ben encaminat l’enfrontament de cara a la segona meitat. A la represa, l’Igualada es va mantenir fidel al seu joc i Jana Marimon va aconseguir el 3 a 0 als 30 minuts de la segona part. Quan era a punt d’acabar el partit, l’AEM va maquillar el marcador amb el que suposava el 3 a 1. En temps afegit, Paula Bohigas encara va marcar un nou gol que significava el 4 a 1 definitiu. Amb aquesta victòria, l’Igualada ha acabat 10è a la classificació de Segona Divisió,.

Ara el Club Futbol Igualada femení haurà de disputar la Copa Catalunya, una competició que començarà el 19 de maig.