El CF Igualada femení aconsegueix una gran victòria (2-1) contra la Penya Blanc-i-blava la Roca en el debut a la fase d’ascens

Les blaves van jugar aquest enfrontament amb 7 baixes, un fet que els va condicionar en el joc. Tot i així, l’equip va fer un gran esforç i es va endur un triomf molt important.

Als 24 minuts de la primera part, Gina Serra va aconseguir l’1 a 0, un resultat que es va mantenir fins al descans. Ara bé, al primer minut de la represa, la Penya Blanc-i-blava va aconseguir l’empat a 1. Les blaves no es van sentir condicionades per aquest gol i van seguir treballant en atac. Quan faltaven 10 minuts per acabar, Jana Marimon va aconseguir el que suposava el 2 a 1 final. Amb aquesta victòria, el conjunt igualadí és 2n a la classificació de la Fase d’ascens.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp del Cerdanyola.