El CF Igualada femení aconsegueix una victòria necessària contra el Mallorca Toppfotball

El Club Futbol Igualada femení es va imposar al Mallorca Toppfotball per 2 a 0 en un partit que es va decidir a la segona part.

L’enfrontament va estar força anivellat als primers minuts, tot i que de seguida les blaves van agafar les regnes del partit. Tot i així, a la mitja part el marcador es mantenia amb l’empat a zero. A la represa, l’Igualada va estirar les línies i Paula Bohigas va marcar l’1 a 0 amb una rematada a la sortida d’un córner. Les igualadines no es van relaxar, tot i que el gol de la tranquil·litat no va arribar fins temps afegit en què Laura Marcet va aconseguir el 2 a 0 definitiu amb un fort xut des de fora l’àrea. Ara l’Igualada femení segueix 11è a la classificació de Segona Divisió.

Aquest cap de setmana el campionat de Lliga s’atura. El pròxim partit del Club futbol Igualada femení serà d’aquí a dos diumenges al camp del Pallejà.