El CF Igualada femení assoleix una gran victòria al camp de l’AEM B

El Club Futbol Igualada femení s’imposa al camp de l’AEM de Lleida B per 0 a 3 i ja és segon a la classificació de Preferent.

Les blaves es van imposar a un rival directe amb una gran contundència. Als 19 minuts, Ona Barón va marcar el 0 a 1 en aprofitar un refús de la portera lleidatana, un resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, l’equip va seguir amb la mateixa dinàmica i Marina Salanova va aconseguir el 0 a 2, un gol que donava tranquil·litat a l’equip. A més, quan es complia el temps afegit, Marina Salanova va tornar a marcar amb el que suposava el 0 a 3 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita de l’Atlètic Vilafranca.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb la segona entrenadora de l’Igualada femení, Danae Moreno