El CF Igualada femení assoleix una victòria treballada al camp del Sant Gabriel (0-1)

El Club Futbol Igualada va guanyar al camp del Sant Gabriel per 0 a 1 i s’ha col·locat en 7è lloc a la classificació de Segona Divisió. Les blaves no van fer un joc molt vistós, però van saber aprofitar les oportunitats i es van mostrar molt molt sòlides en defensa. A la primera part es va viure una gran igualtat entre els dos equips, tot i que Judit Pablos va aconseguir el 0 a 1 per a l’Igualada quan es complia el minut 15. A partir d’aquí, el conjunt de Sant Adrià del Besós va avançar les línies malgrat que les defensores de l’Igualada i la portera Noelia Garcia aconseguien refusar els atacs del rival. Al tram final del partit, l’equip de la capital de l’Anoia va estar a punt de marcar un nou gol en un contraatac, però el xut final d’Anna Bernardí es va estavellar al pal. Tot i així, l’Igualada va acabar guanyant per 0 a 1, i ara es troba a la zona mitjana de la classificació. Aquest diumenge el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Pallejà.