El CF Igualada femení cau al camp del Pardinyes tot i que anava guanyant a la mitja part

El Club Futbol Igualada femení perd al camp del Pardinyes per 4 a 2, malgrat que al descans guanyava per 0 a 2.

El partit va començar molt bé per a les igualadines. Paula Bohigas va marcar dos gols a la primera part que deixaven el partit molt ben encaminat. Ara bé, a la represa la situació va canviar radicalment. El conjunt lleidatà va sortir més vertical i va començar a assetjar la porteria de l’Igualada. Així va ser que en qüestió de 8 minuts el Pardinyes va donar la volta al marcador i es va situar amb 3 a 2 al marcador. En temps afegit, el conjunt lleidatà va marcar el 4 a 2 definitiu. Ara l’Igualada ha baixat a la 10a posició a la classificació de Tercera Divisió.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del líder, el Levante las Planas.