Un gol a la primera part condemna el CF Igualada femení al camp de l’Espanyol B (1-0)

El Club futbol Igualada femení va perdre al camp de l’Espanyol B per 1 a 0 tot i que va ser en un partit anivellat. Les igualadines van rebre el gol a la primera part, en una jugada de rebot. A partir d’aquí, l’equip que dirigeix Jordi Torres va treballar de valent a la recerca del gol de l’empat, però no hi va ser a temps. Al final, l’equip igualadí va acabar perdent per 1 a 0. Aquest dijous el Club Futbol Igualada femení disputarà els 40 minuts que falten del partit contra el Sant Gabriel. L’enfrontament es va suspendre per la pluja al minut 5 de la segona part amb el marcador d’empat a 1. Foto: Estela Claramunt