El CF Igualada femení debuta a la lliga amb una gran victòria contra el Son Sardina (3-0)

El Club Futbol Igualada femení es va imposar al Son Sardina per 3 a 0 en el primer partit de lliga de Segona Divisió.

El partit va ser molt ajustat durant la primera part on les jugadores balears es van defensar amb intensitat. A la represa, les blaves van sortir amb més velocitat i Marina Salanova va aconseguir l’1 a 0 en aprofitar una badada de la defensa visitant. A partir d’aquí, el conjunt igualadí va disposar de força ocasions de perill fins que un altre cop Marina Salanova va marcar el que suposava el 2 a 0. En aquests moments el partit estava pràcticament decidit i quan faltaven 3 minuts per acabar Anna Bernadí va establir el 3 a 0 un resultat que donava els tres punts a l’equip igualadí.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp de l’Espanyol B un partit que començarà a les 12 del migdia.