El CF Igualada femení derrota el Palautordera en l’última jornada de la fase d’ascens i ara toca esperar per saber si acaba pujant a Primera Nacional

El Club Futbol Igualada femení s’imposa al Palautordera per 4 a 1 en un bon partit. Malgrat haver quedat en segona posició, les blaves hauran d’esperar a què la Federació Espanyola de Futbol calculi els coeficients de tots els grups i dictamini si l’Igualada acaba pujant de categoria.

Contra el Palautordera, les igualadines van començar malament. Als tres minuts, el conjunt vallesà va aconseguir el 0 a 1. Ara bé, pocs minuts després Laia Garcia i Ona Barrón van donar la volta al marcador. A la represa, el partit va estar molt anivellat, però al minut 73 Marina Salanova va marcar el 3 a 1, el que deixava el l’enfrontament sentenciat. Quan faltaven 9 minuts per acabar, Paula Bohigas va aconseguir el 4 a 1 definitiu.

Aquest cap de setmana, el Club Futbol Igualada femení debutarà a la Copa Catalunya, amb rival encara per determinar.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb l’entrenador de l’Igualada, Víctor Torrijos