El CF Igualada femení derrota la Fundació Terrassa i comença a escalar graons a la classificació de Primera Divisió Nacional

El Club Futbol Igualada femení s’imposa a la Fundació Terrassa per 2 a 1 i ha pujat fins al 9è lloc a la classificació de Primera Divisió Nacional.

El partit va comencar molt travat, entre dos equips que es trobaven amb els mateixos punts a la taula. El resultat al descans seguia sent d’empat a zero, un fet que demostrava la igualtat entre els dos equips. A la represa, les blaves van apostar per fer un joc més intens i, quan faltaven 20 minuts per acabar, Marina Salanova va aconseguir l’1 a 0. Aquest gol va donar ales a les igualadines i quan era a punt d’acabar el partit, novament Marina Salanova va marcar el 2 a 0 que deixava sentenciat l’enfrontament. En temps afegit, les vallesanes van fer el gol de l’honor, el que suposava el 2 a 1 definitiu.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp de l’Osca.