El CF Igualada femení dona la cara en tot moment però acaba perdent al camp del Seagull

El Club Futbol Igualada femení va perdre al camp del Seagull per 3 a 1, tot i que va lluitar fins al final.

Les blaves van fer un bon partit, amb la defensa molt ordenada. Ara bé, quan faltaven pocs minuts per acabar la primera meitat, el conjunt de Badalona va marcar dos gols molt seguits que van situar el 2 a 0 al descans. A la represa, les jugadores de l’Igualada van buscar el gol que les tornés a fer entrar dintre del partit i quan faltaven 20 minuts per acabar, Marina Salanova va marcar el 2 a 1. Era un gol que donava esperances a les jugadores igualadines de cara a poder aconseguir l’empat. Amb tot, quan faltaven dos minuts per al final, el Seagull va marcar el 3 a 1, un resultat que deixava sentenciat l’enfrontament.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita de l’Europa en un partit que començarà a les 11.30h.