El CF Igualada femení elimina el Cerdanyola a Copa Catalunya i diumenge jugarà contra l’Espanyol

El Club Futbol Igualada femení va derrotar el Cerdanyola per 1 gol a 4 en la segona ronda de Copa Catalunya i ara haurà de jugar contra l’Espanyol a les Comes. Les noies de Santi Ramos van anar per feina i als 5 minuts ja guanyaven per 0 a 2 gràcies als gols d’Stefany Ferrer i Marina Salanova . El Cerdanyola va escurçar distàncies quan faltava poc per arribar al descans. Aquest marcador d’1 a 2 es va mantenir durant força estona però quan faltava un quart d’hora per acabar Stefany Ferrer va marcar l’1 a 3 que significava el gol de la tranquil·litat. Al cap de pocs minuts, Anna Bernadí va fer l’1 a 4 definitiu. Aquest diumenge l’Igualada rebrà l’Espanyol de Superlliga Femenina a les Comes. Serà a 2/4 de 7 de la tarda.