El CF Igualada femení, eliminat de Copa Catalunya contra l’AEM en un partit que tenia controlat entrada la segona part

El Club Futbol Igualada femení va perdre contra l’AEM de Lleida per 3 a 6 i ha quedat eliminat de la Copa Catalunya.

El partit va començar molt bé. Marina Salanova, al final de la primera part, i Ariadna Ramos, a l’inici de la segona, van deixar el marcador amb un clar 2 a 0 a favor de l’Igualada. L’AEM va aconseguir el 2 a 1, però als 20 minuts de la represa, Marina Salanova va tornar a marcar amb el que significava el 3 a 1. Semblava que les igualadines tenien l’enfrontament a la butxaca. Ara bé, en cinc minuts el conjunt lleidatà va marcar dos gols i va assolir l’empat a 3. Amb aquest resultat l’equip va quedar molt tocat i a l’últim tram del partit, l’AEM va marcar 3 gols més que van deixar el resultat amb el 3 a 6 definitiu.

Aquest ha estat l’últim partit de Jordi Torres a la banqueta del Club Futbol Igualada femení. La temporada vinent l’equip el dirigirà Marta Cubí, que fins ara era la segona entrenadora.