El CF Igualada femení empata a 1 amb el Sant Gabriel en un partit ajornat al descans per culpa de la pluja

El Club Futbol Igualada femení va haver d’ajornar el partit contra el Sant Gabriel a l’inici de la segona part per culpa de la pluja. El fort aiguat que va caure diumenge a Igualada va deixar el camp de les Comes impracticable. En aquells moments el resultat era d’empat a un gol en un enfrontament que estava del tot obert. El Sant Gabriel es va avançar al minut 20 però Jana Marimon va marcar l’1 a 1 per a les igualadines quan faltaven pocs minuts per arribar al descans. A l’inici de la segona meitat, va ser impossible continuar el partit. Ara, el comitè de competició haurà de decidir quan es poden disputar els minuts que falten d’aquest enfrontament.