El CF Igualada femení empata amb el Pallejà (1-1) en un partit amb grans ocasions

El Club Futbol Igualada femení va empatar a 1 contra el Pallejà i continua a la zona mitjana de la classificació de Segona Divisió. Les blaves van començar marcant molt d’hora, amb un gol de Marta Cubí als 4 minuts. Aquest marcador feia preveure que l’Igualada no tindria problemes per endur-se els 3 punts. De tota manera, al camp de pocs minuts el Pallejà va aconseguir l’empat a un. A la represa, les jugadores igualadines van disposar de diverses ocasions de perill. Les més clares van arribar als últims minuts, amb un xut al pal i una rematada a boca de canó que va sortir a fora.. Aquest diumenge el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp de l’Sporting de Maó.