El CF Igualada femení empata amb el Riudoms en encaixar un gol de penal als últims minuts

El Club Futbol Igualada femení empata a les Comes a 2 contra el Riudoms i segueix en 9a posició a la classificació de Primera Nacional.

El partit va començar amb domini del Riudoms, que va marcar el 0 a 1 en transformar un penal als 17 minuts. Les blaves no es van resignar i als 34 minuts Anna Bernadí va aconseguir l’empat a 1. A la represa, l’Igualada es va fer amb el domini del joc, malgrat que l’equip del Baix Camp també avisava amb diverses jugades de perill. Amb tot, als 13 minuts de la segona part, novament Anna Bernadí va aconseguir el 2 a 1 amb una bona rematada amb el cap. Als darrers minuts, el joc es va mostrar molt emocionant i quan faltaven 10 minuts per acabar, el Riudoms va fer l’empat a dos en transformar un altre penal, molt protestat per les igualadines. A partir d’aquí, les blaves van buscar novament la porteria contrària, però el marcador no es va moure més i el resultat va acabar amb el 2 a 2 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp del Pardinyes.