El CF Igualada femení acaba empatant contra el Saragossa B tot i fer un gran primera part

El Club Futbol Igualada femení empata a un contra el Saragossa B en rebre un gol als últims minuts del partit.

Ara, les igualadines comparteixen la segona posició juntament amb el Sant Gabriel i el Vic. Les blaves van fer una molt bona primera part i van disposar de nombroses ocasions per marcar. Tot i així, no van estar encertades als últims metres, un fet que les va condemnar. Qui si va perforar la porteria contrària va ser Marina Salanova que va aconseguir l’1 a 0 per a l’Igualada, als 19 minuts. A la represa, les blaves ja no van sortir tan verticals i això ho va aprofitar l’equip aragonès per acostar-se a la porteria de l’Igualada. A més, quan faltava un quart d’hora per acabar, Helena Vives va ser expulsada en veure la segona targeta groga. Al minut 84, el Saragossa va marcar l’empat a 1, un gol que va caure com un gerro d’aigua freda.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada femení jugarà al camp del Sant Gabriel.