El CF Igualada femení es retroba amb la victòria a Barbastre (1-3)

El Club Futbol Igualada femení es va imposar al camp del Peña Ferranca de Barbastre per 1 a 3 i ha trencat una mala ratxa de 7 partits sense guanyar.

L’enfrontament no va començar gens bé per a les blaves, que al minut 35 van encaixar l’1 a 0. Semblava que aquest gol podria condicionar les jugadores igualadines, que necessitaven guanyar per no acostar-se a la zona de descens. Ara bé, quan era a punt d’acabar la primera part, Mariona Marsal va aconseguir l’empat a 1. A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia es va fer amb el control del joc i als 10 minuts Jana Marimon va aconseguir l’1 a 2. Aquest gol va donar confiança al conjunt igualadí i al minut 18 Anna Bernadí va marcar l’1 a 3, que ja seria el resultat definitiu.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Sant Gabriel.