El CF Igualada femení espera guanyar diumenge l’AEM de Lleida i acabar 10è a la classificació de Segona Divisió

El Club Futbol Igualada femení disputarà aquest diumenge a les 12 del migdia l’última jornada de lliga contra l’AEM de Lleida.

Les blaves esperen acabar la temporada amb una victòria davant dels seus afeccionats. La setmana passada es van imposar al camp del Pallejà per 1 a 2 en la que suposava el 2n partit guanyant de manera consecutiva. En aquell enfrontament, Aina Vall va inaugurar el marcador als 10 minuts i l’1 a 0 es va mantenir fins a la mitja part. Quan s’havien complert 10 minuts de la represa, el Pallejà va aconseguir l’empat a 1. Amb tot un minut més tard, Núria Miquel va marcar l’1 a 2, resultat que ja seria definitiu. Ara s’enfrontaran a l’AEM de Lleida. Una victòria serviria per acabar en 10è lloc a la classificació de Segona Divisió.