El CF Igualada femení goleja al camp del Pardinyes (0-6) després de fer una gran segona part

El Club Futbol Igualada femení s’imposa clarament al camp del Pardinyes per 0 a 6 després de fer una gran segona part.

El partit va començar molt anivellat i es va mantenir l’empat a zero durant molta estona. Ara bé, als 38 minuts l’àrbitre va expulsar una jugadora lleidatana per doble targeta groga, un fet que van aprofitar les igualadines. Poc abans del descans Marina Salanova va marcar el 0 a 1, un resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, les jugadores de l’Igualada van sortir molt verticals i Marina Salanova va fer dos gols més que suposaven el 0 a 3. Posteriorment, Mar Serracanta, Gina Serra i Paula Bohigas van acabar establint el 0 a 6 definitiu.

Aquest diumenge hi ha jornada de descans a la lliga de Preferent. El proper partit del Club Futbol Igualada femení serà el diumenge 11 de desembre al camp del Sant Cugat.