El CF Igualada femení guanya el Pallejà (3-0) i ja és 5è de Segona Divisió

El Club Futbol Igualada femení va guanyar el Pallejà per 3 a 0 i ja és 5è a la classificació de Segona Divisió. Les jugadores igualadines van fer un bon partit i a la primera part Marina Salanova i Mariona Marsal van aconseguir el 2 a 0. A la represa, l’Igualada va seguir portant el domini de l’enfrontament i van arribar amb contundència a l’àrea contrària. Als 8 minuts de la segona part, un falta llançada per Miriam Solias va suposar el 3 a 0. A partir d’aquí, les blaves es van dedicar administrar l’avantatge, un fet que va motivar que la intensitat del partit anés a la baixa. Al final, victòria per 3 a 0 quan falten dos partits per acabar el campionat de lliga. Ara el Club Futbol Igualada femení no jugarà fins el 23 d’abril en què visitarà el camp del Collerense de Mallorca.