El CF Igualada femení no afluixa i s’imposa al camp de L’Hospitalet en un partit molt treballat

El Club Futbol Igualada femení aconsegueix una gran victòria al camp de L’Hospitalet per 2 a 6 i ara és 3r a la classificació de Preferent.

El conjunt igualadí es va avançar amb un clar 0 a 2 als primers minuts, gràcies a dues dianes de Paula Bohigas. Ara bé, a l’inici de la segona part les jugadores de l’Hospitalet van aconseguir l’empat a 2. Tot i així, les blaves no es van descentrar i des del minut 72 fins al 90 Marina Salanova, Anna Bernadí, Paula Bohigas i Laura Ribas van marcar 4 gols més que deixaven el resultat amb el 2 a 6 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Viladecans.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb l’entrenador de l’Igualada, Víctor Torrijos